-->

Resepi Fillet Ikan Tempura dan Salsa Manga


Resepi Fillet Ikan Tempura dan Salsa Manga
4 ulas bawang merah, potong dadu
2 sudu besar minyak zaitun
2 sudu besar jus limau nipis atau jus lemon
sedikit garam dan serbuk lada hitam

Cara-cara :
  1. Goreng fillet ikan hingga keperangan tanpa perlu nyahbeku.
  2. Dalam mangkuk satukan potongan manga, tomato, bawang dan daun ketumbar.
  3. Gaul bersama minyak zaitun, jus limau, garam dan serbuk lada hitam.
  4. Untuk hidangan, letak salsa manga di atas kepingan ikan.

Fillet Ikan Tempura dan Salsa Manga

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Resepi Fillet Ikan Tempura dan Salsa Manga"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel